MiekVol hoofd, maak ruimteMiek
Miek Kleijs

Angst | Liefde

De sleutel tot gelukkige relaties

Ontsnap uit oude patronen

Creeer een liefdevol leven

Ben jij die man of vrouw die even niet meer weet hoe een liefdevolle relatie eruit ziet?
Of wil jij je huidige relatie op een hoger en gelukkiger niveau brengen?
Weet jij heel goed wat je allemaal niet wilt in een relatie?

Pas wanneer jij duidelijk hebt in wat je WEL belangrijk vindt in een relatie krijg je rust en zelfvertrouwen. Je hoeft je tijd, aandacht en energie niet meer te verspillen aan mensen die toch geen potentiele partner voor jou zijn. De aandacht die je krijgt is leuk om te voelen dat je nog goed in de markt ligt, alleen tegen welke prijs? Wordt je er op lange termijn gelukkig van of gaat je hart zich steeds meer afsluiten?

Denk je dit moet anders!

Na een negatieve ervaring heb je angst voor herhaling.
Iets moet er veranderen, maar je weet niet wat en zo blijf je een zelfde patroon steeds maar weer herhalen.
Tijd om in actie te komen.
Op zaterdag 27 oktober start de training Angst | Liefde, de sleutel tot gelukkige relaties

De trainingsdagen zijn ervaringsdagen waarin je aan de slag gaat met je angsten en je verlangens. Je krijgt inzicht op welk niveau jij blokkeert, in je hoofd, hart of buik gebied.

Iedere deelnemer krijgt tijd, ruimte en focus van de groep om aan zijn of haar persoonlijke thema en verlangen te werken. Dat is ook de reden waarom ik de groep zo klein willen houden. Met de speciaal door mij ontwikkelde methode ga je in de ervaring en zo krijg je inzicht en bewustzijn op jouw thema. Vanuit dit inzicht en bewustzijn is het veilig voor je hoofd op te transformeren, want je hoofd wil eerst alles begrijpen voordat het veilig is om een oud patroon los te laten.

Deze workshop is niet voor watjes, want wil je echt veranderen dan moet je innerlijk aan de slag. Jij bent degene die transformeert en daarmee verander jij jouw toekomst. Het leuke is dat transformeren niet eens zo moeilijk is wanneer je inzichten in je valkuilen hebt.

In voorgaande workshops over van (A)ngst naar Beter, heb ik ontdekt dat mannen en vrouwen vaak anders omgaan met angst en liefde, vandaar dat ik deze nu doorontwikkeld heb naar de training Angst | Liefde. Met nog diepgaandere inzichten en een top kwaliteit training van een ervaringsdeskundige.

Deze drie ervaringsdagen zijn voor de prijs van € 360,- incl. koffie/thee en lunch

Het maximale aantal: 8 deelnemers
Data: zaterdag 27 oktober, 17 en 24 november
Aanvang: 10.00, welkom vanaf 9.30 voor koffie en thee
Ik streef ernaar om rond 16.45 af te ronden
Locatie: Rotterdam

Voel je vrij om naar meer informatie te vragen via info@miekkleijs.nl of 06 12 52 86 91

Heb je ineteresse, ben je enthousiast en wil je meedoen?

Wacht niet te lang want voor aanvang van de training krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met die informatie maak ik een speciaal op de groep afgestemde training zodat iedereen aan zijn/haar persoonlijke thema kan werken. Het fijne van het werken in een groep is dat je van elkaars thema en inzichten kan leren. Respect, vertrouwen en veiligheid zijn de basis van de training.