MiekVol hoofd, maak ruimteMiek
Miek Kleijs

Training Angst - Liefde en Relaties

Ontsnap uit oude patronen en creeer een liefdevol leven

Geeft je leven een update!
Vreemd eigenlijk dat het heel gebruikelijk is om je computer of smart Phone een updat te geven, vaak vraagt dat apparaat er zelf om.
Jezelf een update geven, nee dat is niet zo gebruikelijk. Terwijl je zelf maar al te gemakkelijk in een oud patroon blijft hangen.

Vaak weet je heel goed wat je allemaal niet wil. Pas wanneer jij duidelijk hebt in wat je WEL belangrijk vindt in een relatie krijg je rust en zelfvertrouwen. Je hoeft je tijd, aandacht en energie niet meer te verspillen.

Na een negatieve ervaring heb je angst voor herhaling.
Iets moet er veranderen, maar je weet niet wat en zo blijf je een zelfde patroon steeds maar weer herhalen.
Voor elke verandering is bewustzijn nodig, anders neem je oude angsten en patronen mee je toekomst in.

Denk je dit moet anders!

Dan is deze training geschikt voor jou. Alle veranderingen beginnen bij jezelf, want een ander kan je niet veranderen.
Je hart kan zich pas openen wanneer het zich veilig voelt en voldoende beschermd wordt. Dat begint met liefdevol zijn voor jezelf en het aangeven van je grenzen.
Wanneer je een oud patroon blijft herhalen, dan blijf je ook een zelfde soort situaties aantrekken.

De trainingsdagen zijn ervaringsdagen waarin je aan de slag gaat met je angsten en je verlangens. Je gaat ervaren op welk gebied jij het eerst in de weerstand schiet. Ben je alles aan het beredeneren, verschuil jij je hart achter een muur of is seksualiteit en intimitiet een thema?

Iedere deelnemer krijgt tijd, ruimte en focus om aan zijn/haar persoonlijke thema en verlangen te werken. Dat is ook de reden waarom ik de groep klein willen houden. Met de speciaal door mij ontwikkelde methode ga je in de ervaring en zo krijg je inzicht en bewustzijn op jouw thema. Vanuit dit inzicht en bewustzijn is het veilig voor je hoofd op te transformeren, want je hoofd wil eerst alles begrijpen voordat het veilig is om een oud patroon los te laten.

Deze training is geschikt voor iedereen die bereid is om naar zijn/haar oude gedrag en patronen te kijken. Jij bent degene die transformeert en daarmee verander jij jouw toekomst. Het leuke is dat transformeren niet eens zo moeilijk is wanneer je inzichten in je valkuilen hebt. 

In voorgaande workshops van (A)ngst naar Beter die ik samen met Rineke vd Berg gaf, heb ik ontdekt dat mannen en vrouwen vaak anders omgaan met angst en liefde, vandaar dat ik deze nu doorontwikkeld heb naar de training Angst - Liefde en Relaties. Hoe sta jij in relatie tot jezelf, je lichaam, partner, werk enz.

Ik deel mijn kennis en ervaring omdat ik zelf een hele zoektocht heb gemaakt en vele angsten ben tegengekomen. Je hoeft het licht niet in je eentje uit te vinden en in cirkeltjes rond te blijven lopen. Kies voor een korte versie:

Ben jij toe aan een nieuwe update?

Schrijf je dan nu in.

De eerst volgende data voor de tweedaagse training zijn: vrijdag 1 en 22 maart 2019
Kosten voor de tweedaagse training: € 195,- 
Het maximale aantal: 8 deelnemers 
Aanvang: 10.00, welkom vanaf 9.30 
Ik streef ernaar om rond 16.45 af te ronden
Locatie: Rotterdam

Voel je vrij om naar meer informatie te vragen via info@miekkleijs.nl of 06 12 52 86 91

Heb je ineteresse, ben je enthousiast en wil je meedoen?