Reacties van cliënten:

Door goede vraagstelling en advies een kado voor mijn bewustzijn.

Jan

____________________________________________________________________________

Een heel goede ervaring!!

Door Cranio Sacraal voel ik me nu "echt" staan op de grond onder mij en ik ook meer lucht ervaar. Altijd prettig voor iemand met longproblemen.
Bijzonder dat Miek voelt wat het meest de aandacht nodig heeft wanneer ze je voeten vasthoudt :-) Klinkt zweverig, maar is het zeker niet!
Een professionele therapeut met kennis van zaken, waar ik zeker nog eens terug kom wanneer ik voel dat nodig te hebben.

Angela

____________________________________________________________________________

Rust in mijn hoofd en genieten van het leven.

Mijn ervaring bij Miek was zo fijn, ze luisterd en ik voelde me meteen op mijn gemak.
Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte kwam er een soort rust over mij heen.

Ik stapte als een niet zelfverzekerd en snel emotioneel persoon binnen en na een EMDR behandeling van 3 sessies, sta ik nu sterker in mijn schoenen, geniet veel meer van alles en is er veel meer rust in mijn hoofd door onverwerkte emoties een plekje te geven. Met als gevolg dat ik nu meer voor mezelf opkom en sneller 'nee' durf te zeggen.

Zo fijn dat ik kan leven zonder constant na te hoeven denken wat anderen van mij vinden en niet meer in tranen te schieten wanneer ik ergens op aangesproken word. Dankjewel Miek! De sessies waren zeer leerzaam en ook leuk.

Stephanie

_____________________________________________________________________________

Na anderhalf jaar tobben met pijn in mijn rug en spieren in mijn bovenbenen kwam ik via fysiotherapie, acupunctuur uiteindelijk bij de neuroloog en daarna de pijnpoli. Daar werd ik naar huis gestuurd met 3x dgs. een morfine tablet en dat was het.
Bij Miek kreeg in Cranio Sacraal therapie.

Na de eerste kennismaking wilde Miek wel verder gaan met de therapie maar gaf eerlijk aan dat zij geen ervaring had met mijn klachten.

Al na de tweede behandeling voelde ik de spanning in mijn bovenbenen minder worden. Tijdens de behandeling voelde ik de spanning weggaan terwijl Miek haar handen op mijn been lag. Ik voelde van binnenuit een sooort kippenvel, tintelingen door mijn benen heen gaan.
In het begin kwam ik s'avonds moeilijk lopend bij haar aan en vertrok weer kwiek bij haar vandaan. Na de behandeling had ik het vaak erg koud en had ik s'nachts erge prikkelingen in mijn benen. 
Na een paar behandelingen begon Miek ook mijn rug mee te behandelen waardoor die ook meer ontspannen en losser kwam.

Ik ben begonnen met om de week een behandeling en later 1x per 3 weken en zo afgebouwd.
Door middel van zwemmen, wandelen en fietsenprobeer ik nu alles "los" te houden, al deze bezigheden kon ik voor de behandeling van Miek niet meer.
Ik gebruik nu nog eenmaal per dag 1 tabl. morfine, anders krijgen de tintelingen in mijn benen de overhand.

Ben zeer blij met Miek en zal zeker haar hulp weer inroepen wanneer er achteruitgang is. Mijn rugklachten ect. zijn chronisch maar door de Cranio Sacraal therapie kan ik weer bewegen.

Mies

_________________________________________________________________________________________

Mijn hoofdpijn spoorslag verdwenen.

Ik had regelmatig zo één keer in de twee maanden vreselijke hoofdpijn. Dit kwam, had ooit de huisarts gezegd, door verrekking van een pees in mijn nek. De hoofdpijn begon in mijn nek en het leek op een naald dwars door mijn hoofd naar de top van mijn schedel. De plek bovenop mijn hoofd werd ook erg warm. Van de huisarts kreeg ik vitamine A. Dit hielp wel, het duurde alleen wel twee dagen voor alle pijn weg was. Ook had ik regelmatig migraine, maar dat was toch een ander soort hoofdpijn.

Ik kwam al een paar jaar bij Miek voor massage, toen deze hoofdpijn ter sprake kwam. Zij vertelde direct dat zij mij wel kon helpen. Ik moest op mijn rug gaan liggen op de massagetafel en zij stopte haar handen onder mijn nek bovenaan mijn rug. Op de één of andere onverklaarbare reden ging ik heel hard "nee" liggen schudden met mijn hoofd. Ik kon daar zelf niets aan doen, het gebeurde. Ook heeft Miek nog een andere massage toegepast. Het "nee" schuddel bleef heel heftig. Ik had daarna geen last meer van hoofdpijn!!!!! Het heeft denk ik wel een jaar geduurd voordat ik weer een klein beetje last kreeg van mijn hoofd. Miek heeft mij direct weer geholpen, dit keer was het "nee" schudden stukken minder. Dus blijkbaar zat mijn nek (of pees) nu niet zo vast als de eerste keer. Het hielp weer uitstekend.

Nu ben ik eindelijk van mijn hoofdpijn af en de pees is ook veel rustiger geworden. Migraine heb ik helemaal niet meer. Het is nu alleen bij grote spanning dat ik wat voel in mijn nek, maar zodra ik op de massagetafel heb gelegen is het allemaal weer voorbij. Waarom heb ik niet direct verteld aan Miek dat ik die hoofdpijn had, dan was ik er eerder vanaf geweest.

H


Ik wil je nogmaals bedanken voor de sessie van gisteren.

Het was heel fijn dat je voorstelde om cranio sacraal werk te doen i.p.v. massage.
Dit was inderdaad wat ik blijkbaar nodig had.
De sessie had/heeft enorme impact op me en ik ben dankbaar dat ik de tijd heb me daaraan over te geven. Kon gistermiddag niets anders dan slapen en sliep vannacht lang en diep. Met dromen over grenzen zetten en (de angst voor) de consequentie daarvan.

Wens je veel mooie sessies.


Ik ken Miek als een uiterst zorgvuldige en veilige therapeut.

Zij laat haar client in zijn/haar waarde, is eerlijk en respectvol. Miek helpt mij om de dingen weer helder op een rij te krijgen, een plek te geven en te relativeren. Een behandeling is daarom ook altijd zinnig, maar vooral ook leuk!
Esther 


Miek's kwaliteiten om te vinden waar 'het' nodig is verbaasd me elke keer weer.

Een behandeling van Miek is altijd weer een heerlijke manier om bij jezelf te komen en met goede moed verder te gaan.
R


Het grote talent van Miek is dat zij op een heel diepe laag kan helen.Omdat zij verbonden is met de wijsheid uit een ver verleden. Deze bijzondere kwaliteit maakt haar uniek in haar werk. Een sessie is dan ook van harte aan te bevelen.
Karien 


Bij Miek kom ik nooit zomaar uit gewoonte, maar alleen wanneer ik haar behandeling echt nodig heb.
Ik krijg dan altijd wat ik van haar gewend ben: een diep inwerkende ontspanning die mij goed helpt mijn bijzondere persoonlijke omstandigheden te dragen. Het valt mij telkens op hoe Miek bij ieder gelegenheid goed aanvoelt wat op dat moment effectief is. Zo is de opzet van haar behandeling voor mij steeds hetzelfde, maar de uitvoering verschilt. Ook de goede sfeer in haar werklocatie werkt mee aan de ontspanning die ik bij Miek telkens weer ervaar. Ze zal me nog vaak zien.
Frans 


Zonder een sprankje oordeel - wat ik zelden ben tegengekomen - kan ze aangeven hoe je lekkerder in je vel kunt komen.
Na de behandeling stond ik weer stevig en ontspannen op mijn benen.
Ware klasse.
Adheera Voor het maken van een afspraak klik op onderstaande link