MiekVol hoofd, maak ruimteMiek
Miek Kleijs

Een massage op maat

We leven in een drukke tijd en vaak zorg je beter voor de mensen en de dingen om je heen dan voor je eigen lichaam. Je komt er pas achter wat je lichaam allemaal doet als het een keer weigert mee te werken. Pas dan besef je dat jouw lichaam je belangrijkste vervoermiddel is. Het lichaam heeft behoefte aan goede brandstof (eten/drinken), aandacht, warmte, ontspanning en rust. Maar zeker ook aan respect en vertrouwen en daarom is een goede balans tussen spanning en ontspanning essentieel.

Een massage is de aandacht die jij en je lichaam van tijd tot tijd nodig hebben. Het zorgt voor een totale ontspanning, brengt innerlijk evenwicht en balans. De energie in je lichaam gaat beter stromen en het zelfgenezend vermogen wordt groter. Het kan je ook bewuster en nieuwsgieriger maken naar je eigen lichaam en wat daar allemaal leeft. En soms ervaar je het gewoon als een luxe verwennerij.

De massage die ik geef is een ontspanningsmassage waarbij ik verschillende technieken combineer tot een vloeiend geheel. Aan de hand van je lichamelijke en/of geestelijke klachten, geef ik een massage op maat die op dat moment het beste bij jou past en waar een helende werking vanuit gaat.

Door regelmatig een ontspanningsmassage te ondergaan zorg je voor een goede balans tussen spanning en ontspanning. Als je lichaam in balans is kan je zelfgenezend vermogen beter zijn werk doen. Door middel van een respect-en liefdevolle aanraking kom je weer helemaal thuis in je lichaam. Je zit weer lekker in je vel en kunt er weer even tegenaan.

Een massage duurt één uur en kost 55,- euro