MiekVol hoofd, maak ruimteMiek
Miek Kleijs

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 


Cranio Sacraal Ontspanningsbehandeling

Dit is een heel prettige en zachte behandeling die voortkomt uit de osteopathie. Door mijn handen op bepaalde plekken van het lichaam te plaatsen maak ik contact met het ritme van het cranio sacrale vocht. Het ritme van dit vocht is voor mij voelbaar door het hele lichaam.

De behandeling is op ontspanning gericht en het meer in beweging zetten van de plekken die vast zitten. Door het ontspannen van je spieren en zenuwstelsel ontstaat er meer ruimte en een betere doorstroming zodat het zelfgenezend vermogen beter zijn werk kan doen. Je lichaam krijgt de ruimte om zoveel mogelijk te functioneren zoals het bedoelt is.

Een cranio sacraal behandeling onderga je liggend op een behandeltafel in gemakkelijk zittende kleding. Het geeft een hele diepe ontspanning van het lichaam en geeft rust en ruimte in je hoofd.

lees meer

Cranio Sacraal behandelingen worden worden door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.


Ontspanningsmassage

Voor iedereen die heerlijk wil ontspannen, een soort mini vakantie.
In onze drukke maatschappij is de balans tussen spanning en ontspanning belangrijk voor een goede gezondheid. De massage is erop gericht om lichaam en geest te ontspannen en je zelfgenezend vermogen te activeren zodat spanning en stress minder vat krijgt.

Deze massage is met olie op de huid en - in overleg - in combinatie met cranio sacraal technieken bij nek en hoofd voor een nog diepere ontspannende ervaring.

Lees meer